Huoltajatunnukset

1.4.2011 alkaen huoltajat voivat valita, haluavatko he oman henkilökohtaisen tunnuksen vai jatkaa yhteisen tunnuksen käyttöä.

Huoltajien yhteisen tunnuksen voi muuttaa kahdeksi tai useammaksi henkilökohtaiseksi tunnukseksi. Huoltaja tekee tämän itse Wilmassa.
Tunnuksen tekoa varten huoltajalla tulee olla toimiva sähköpostiosoite, johon saat vahvistusviestin tunnuksen luonnin jatkamiseksi.
Wilma ohjaa tunnusten teossa vaihe vaiheelta.

Jos huoltajalla on useampia lapsia Orimattilan kouluissa, voi heidät kaikki yhdistää samaan tunnukseen. Yhdistäminen tehdään samalla sivulla. Yhdistämistä varten huoltajan tulee tietää nykyisten Wilma-tunnukset ja niiden salasanat.

Kun oppilaan toinen huoltaja kirjautuu seuraavan kerran Wilmaan vanhalla yhteisellä tunnuksella, hän näkee Wilman etusivulla ilmoituksen siitä, että toinen huoltaja on tehnyt henkilökohtaisen tunnuksen. Tällä toisellä huoltajalla on 30 päivää aikaa tehdä itselleenkin oma, henkilökohtainen tunnus. Sen jälkeen vanha yhteinen tunnus vanhenee, eikä sillä voi enää kirjautua. Jos tunnus pääsee vanhenemaan, ota yhteys oppilaan kouluun.

Henkilökohtainen tunnus tehdään täällä

Ohjeita:
Youtube -video
Kuvallinen ohje

Lisätietoja ja ohjeita saat koululta.