Iltapäivätoimintaan hakeminen lukuvuonna 2019-2020

Iltapäivätoimintaan hakeminen lukuvuodeksi 2019-20120

 

 

Lukuvuoden 2019-2020 iltapäivätoimintaan hakeminen

 

Orimattilan kaupunki järjestää perusopetuslain mukaista koululaisten iltapäivätoimintaa 1.- ja 2.-luokkalaisille sekä erityisen tuen päätöksen omaaville oppilaille. Erityisen tuen päätöksen omaavilla oppilailla iltapäivätoiminta voi jatkua koko perusopetusajan.

Toimintaa järjestetään koulun työpäivinä (ei lauantaityöpäivinä) koulujen tiloissa. Toiminnan laajuus on 3-5 tuntia/päivä koulupäivinä klo 12–17 välisenä aikana. Iltapäivätoiminnan ryhmä perustetaan koululle, jos ryhmäkoko on vähintään 8 oppilasta kyläkouluilla ja vähintään 10 oppilasta keskustan kouluilla.

Iltapäivätoiminta on osallistujille vapaaehtoista mutta maksullista. Sivistys- ja hyvinvointivaliokunnan päättämät toimintamaksut ovat tällä hetkellä kuukaudessa alle 3 h päivittäiselle toiminta-ajalle ja enintään 4 h päivittäiselle toiminta-ajalle 80 € ja yli 4 h päivittäiselle toiminta-ajalle 100 € kuukaudessa. Huoltaja valitsee päivittäisen toiminta-ajan ja se määrää maksun suuruuden.

Iltapäivätoimintaan haetaan 26.3.-15.4.2019 sähköisesti Wilmassa. Ilmoittautumislomake löytyy ”Hakemukset ja päätökset”-sivulta ”Tee uusi hakemus”-valikosta. Täyttäkää lomake ja paina ”Tallenna tiedot” painiketta.

 

Toimintaan voi hakea myös täytettävällä lomakkeella, jonka voi tulostaa ja toimittaa lomakkeessa olevaan osoitteeseen joko postitse tai tuomalla lomakkeen sivistyspalvelukeskuksen postilaatikkoon Pappilantie 2. Lomake ja lisätietoja iltapäivätoiminnasta löytyy osoitteesta:

 

https://peda.net/orimattila/aji

 

Viimeinen hakupäivä iltapäivätoimintaan on maanantaina 15.4.2019.

 

Päätökset iltapäivätoimintapaikasta tehdään toukokuun alussa ja päätös lähetään huoltajalle.

 

Terveisin,

Orimattilan opetuspalvelut